Boni’nin ilk AVM’si ve Raporu

Boni Marmara Park’ta kullanılmaya başlanalı tam 9 ay oldu.

Bu süreçte 12.000 kayıtlı kullanıcı edindi. Hem de bu kullanıcıların %60’ı Marmara Park’a geldi, gezdikçe Boni’leri topladı ve hediyeler kazandı.

Müşteriler şimdilerde “gezdikçe kazanmak” için Marmara Park’ı tercih ediyorlar çünkü Boni artık buranın bir parçası.

Marmara Park’ta sadece son 1 ayda Boni ile gezenlere 500.000 Boni verildi. Ayrıca 500.000 defa markalardan teklifler alan kullanıcılar topladıkları Boni’ler ile 250 adet hediye aldılar. Kullanılmaya başlandığı günden itibaren Boni, 70.000 TL değerinde hediye vererek, AVM müşterilerini ödüllendirdi.

Temmuz ayında yeni sürümü çıkan Boni, yeni ara yüzleri ile hem daha şık hem de eklenen oyunlarla daha eğlenceli bir uygulama oldu. Örneğin sürpriz mağazalarda daha çok Boni vererek ve bul karayı-al Boni’yi gibi oyunlarla kullanıcıların AVM’deki trafiklerini yönlendirmekte daha da etkili hale geldi. Gene sadece son 1 ayda Boni ile Marmara Park’ta gezen kullanıcıların 1.000.000 konum bilgisi alındı.

Marmara Park’taki öğrenme sürecinin ardından, yeni sürümüyle diğer AVM’ler için de hazır olan Boni, 9 Eylül’de 2. durağı MetroCity’de kullanılmaya başlandı. Marmara Park deneyiminden sonra daha emin adımlarla başlanan MetroCity projesinde daha 2 haftada yaklaşık 1.000 aktif kullanıcı edindi.

Bugün ise Boni, İstanbul dışına çıktı ve Corio yönetiminde olan Bursa Anatolium Alışveriş Merkezinde kullanılmaya başlandı. Bursa’nın dinamik yapısı ve Anatolium’un Boni’ye inancı sayesinde, burada da kullanıcı sayıları kısa sürede hızla yükselecek gibi gözüküyor.

Şu an 3 AVM’de kullanılan Boni çok yakında yeni AVM’lerde de kullanılmaya başlanacak. Öyle görünüyor ki çok yakında müşteriler bir çok yerde Boni’yi deneyimleyecek, gezdikçe Boni’leri toplayıp, hediyeler kazanacaklar.

Boni’nin Marmara Park’ta elde ettiği verileri özetleyen grafiğimiz aşağıda. Biz bu grafiğe bakarken üyelerimiz yaklaşık 8 kampanya görüntüleyecek, 55 Boni kazanacak, ve 183 mağaza konum bilgisi paylaşacak.

2013 Ocak-Eylül Boni Marmara Park Kullanım verileri

2013 Ocak-Eylül Boni Marmara Park Kullanım verileri

5 responses to “Boni’nin ilk AVM’si ve Raporu”

  1. sercan HAVA says :

    kesinlikle başarılı bir uygulama bir çok hediye aldım eşimle keyifli zamanlar geçirdim bu sayede teşekkür ederim.

Yorum bırakın